|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
merve Senin Alice'n Ne ?

Mesaj Sayısı: 7 Başarı Puanı: 11 Kayıt tarihi: 27/05/09 Yaş: 12 Nerden: GAKUEN ALİCE
Kişi sayfası Alice Türün : Hiç tükenmeyen Alice'n ?: güneş ışığı ve ışnları,su aliceleri
 | Konu: Geri: Alice Okulu (Tanıtım) Perş. Mayıs 28, 2009 3:48 pm | |
| okurken çok sıkıldım ama okudum amma soru yazmışsın |
|
 | |
mikan_natsu 4 Yıldız-Efsane Öğrenci

Mesaj Sayısı: 2773 Başarı Puanı: 2846 Kayıt tarihi: 13/05/09 Yaş: 15 Nerden: Hyuuga Malikanesi'nden
Kişi sayfası Alice Türün : Hayat kısaltan Alice'n ?: Alice Çalma ve Etkisizleştirme Alice'i
 | Konu: Geri: Alice Okulu (Tanıtım) Perş. Mayıs 28, 2009 7:58 pm | |
| offf  çok soru yazmışsın!!!!!!!! ben bunları sitelerden okuyorum google görselden gakuen alice natsume die gir mangalar çıkçak orda ayrıca görsellerdeki dizfilm.com sitesini buldun mu tamam orda bisürü sayfa var bi de bi sailor moon sitesi var sana özel mesajda söylerim işte o sitelerde sana ayrıntılı bilgi veriyorlar ben yine de sana anlatayım sonraki mesajda yazıcam sorularını unuttum  sonraki mesaja bak sen benim test çözmem lazımdıı eyvahhhh  unuttum sana yarın yazcam merak etme mutlaka cevap yazcam  görüşürüz |
|
 | |

Mesaj Sayısı: 2773 Başarı Puanı: 2846 Kayıt tarihi: 13/05/09 Yaş: 15 Nerden: Hyuuga Malikanesi'nden
Kişi sayfası Alice Türün : Hayat kısaltan Alice'n ?: Alice Çalma ve Etkisizleştirme Alice'i
 | Konu: Geri: Alice Okulu (Tanıtım) Cuma Mayıs 29, 2009 4:17 pm | |
| işte geldimmm!  sorularını cevapliicam şimdi 1. soru:alice çalma gücü işte mikan natsumenin kardeşini kurtarırken ortaya çıkıyo natsunun kardeşinin adı ise aoi onu personadan kurtarıyor işte senin dediğin uçurma bölümünde mikan alisini ortaya tam olarak çıkaramıyodu yalnızca heyecanlandıında ve birisi önem verdii kişilere alisiyle zarar vermeye çalıştıında ortaya çıkıyor. 2. sorun:mikan kuzey ormanındaki civcivden kurtulurken rukayı kullanmak zorunda kaldı bunun üzerine natsume çok sinirlendi ve kuzey ormanına gitti ruka natsuyu engellemeye çalıştı kötü bişi yapmaması için daha sonra da şööle dedi artık senin alisini öğrenmek için kafamı yormicam ardından yuuyu ateş çemberi içine aldı ve bana alisini göster yoksa o gidicek mikan elinded olmadıını söyledi ardından natsu hotaruyu çember içine aldı ve aynı şeyleri tekrarladı mikan elimde olsaydı yapabilseydim yapardım dedi ve natsunun üstüne atladı daha sonra alisi ortaya çıktı natsu gücünü kullanmaya çalıştı ama olmadı daha sonra narumi geldi ve natsuyu bayılttı luna taa 70li bölümlerde gelio onun gelişini ise okul müdürü ayarlıyor mikanın tam kimliini öğrenmek için yani yukanın kızı olup olmadıını öğrenmek için 3. soru:mikan işte aoiyi kurtarırken ilk personanın alisini çalıyor senin dediin bölümü ben tam anlatayım mikan bir gün natsuyla lunayı kolkola görünce dayanamıyor gidip natsuya bir mektup yazıyor ve hotaruya verip şööle dio eğer ben ölürsem bunu natsumeye ver ardından gidip odasına kapanıyor ve kapısını kilitliyor hotaru kötü bişey olcaını anlıyor ve mektubu hemen natsuyas veriyor natsu mektubu okuyunca acayip seviniyo ve mikanın odasına uçuyor yani çok hızlı koşuyor mikanın kapısını tıklıyor ses yok kapıyı açmaya çalışıyor kapı kilitli daha sonra kapıyı kırıyor mikanı o halde görünce onu kucaklıyor hemen hastaneye götürüyor o anda ilk kez mikan için ağlıyor senin söylediin ewet mikan ilk rukadan elektrik aldı fakat natsu bunları kıskandıı için binbir türlü şey yapıyor mikanla olduğu zaman mikan şikayet edince üzgünüm ben ruka deilim diyor daha sonra olaylar gekişirken birbirlerinden hoşlanmaya başlıyılar ama belli etmiolar.reonun alisinden kurtardıı bölümü anlatayım sana naru mikanla iletişim kurmayı başarmıştı mikana ne derse onu yapmasını söyledi daha sonra reo da bunları yakalıyor ve kulaklıı kırıyor daha sonra bizimkilerin yani mikanla sumirenin alisini öğrenmeye çalışıyor sumirenin alisini öğrenmek üzereyken mikan sumirenin ağzını kapatıyor o sırada natsu müdahale ediyor reo onun yanına gidiyor ve natsumeyi akademiden nefret etmesi için alisini kullanıyor aynı zamanda sumireyi de o zaman mikan natsunun önüne geçiyor ve alisini kullanuyor reo da onun alisinin sıfırlayıcı olduunu şaşırtıcı bir biçimde hemen anlıyor 4. soru:natsu luna geldiğinde bişiler olduunu anlıyor tabe naru mikanla natsumeyi ayırdı ve lunayla natsumeyi ortak yaptı lunanın mikana karşı besledii kini anlayamıyor ve mikanı koruyor ve lunanın erkek arkadaşı oluyor bu arada mikanın alis tipi çocukluktan bittikten sonra tükenen alis tipi zaten daha sonra mikanın ikinci alisi devreye gircek natsunun da her kullanımda hayat kısaltan tipten oh  sonunda bitti  sorularının cevabını aldın mı canım  |
|
 | |

| Konu: Geri: Alice Okulu (Tanıtım) Cuma Mayıs 29, 2009 4:19 pm | |
| artık şu avatarı kullanmasan gıcık oluyorum lunaya zaten  bi de mikanın ikinci alisi tehlikeli yetenek tipine giriyor onu unuttum |
|
 | |
MsClancy Okul Müdürü

Mesaj Sayısı: 219 Başarı Puanı: 377 Kayıt tarihi: 30/04/09 Yaş: 19 Nerden: Gakuen Alice
Kişi sayfası Alice Türün : Hayat kısaltan Alice'n ?: Ateş
 | |
 | |

| Konu: Geri: Alice Okulu (Tanıtım) C.tesi Mayıs 30, 2009 11:26 am | |
| ben uyarıldım mı şimdi uyarıldıysam ben ara vermiştim siteye mesaj yazmada test çözmeye gitmiştim başını derde soktu başını derde soktu şaka şaka ama bi daha dikkat et tamam mı canım ikinci uyarında banlanırsın benim de birinci uyarımsa ikincisinde ben de banlanırım |
|
 | |
MsClancy Okul Müdürü

Mesaj Sayısı: 219 Başarı Puanı: 377 Kayıt tarihi: 30/04/09 Yaş: 19 Nerden: Gakuen Alice
 | |
 | |

| Konu: Geri: Alice Okulu (Tanıtım) C.tesi Mayıs 30, 2009 5:38 pm | |
| oh iyi o zaman bu^^ ilk hatam oldu inanmıyorum |
|
 | |
MsClancy Okul Müdürü

| Konu: Geri: Alice Okulu (Tanıtım) Paz Mayıs 31, 2009 11:49 am | |
| tamam konu dağıtmayalım _________________   teşekkürler adminim |
|
 | |

| Konu: Geri: Alice Okulu (Tanıtım) Paz Mayıs 31, 2009 3:28 pm | |
| konu neydi ki şaka yaptım |
|
 | |
sezin099 Senin Alice'n Ne ?

Mesaj Sayısı: 52 Başarı Puanı: 57 Kayıt tarihi: 26/05/09 Yaş: 12 Nerden: GAKUEN ALİCE
Kişi sayfası Alice Türün : Hayat kısaltan Alice'n ?: dondurma
 | Konu: Geri: Alice Okulu (Tanıtım) Salı Haz. 02, 2009 9:01 pm | |
| tamam üst üste mesaj attıgım için üzgünüm bunun yasak oldugunu bilmiyordum vede sorularımı cevapladıgın için çooooooookkkkkkkkk teşekkür ederim bayyyyyyy bende şuan dedigin sitelrşi araştırıyorum bu arda 25. bölüm izledim bilmeyenler için anlatıyorum gerçi herkez biliyodurda nese işte.reo sirkteki bazı hayvanları alice okuluna göndeiryor hatta hepsini okul çılgına dönüyor herkez korkarak kaçıyor kedi kız falan hep ugraşıyor çocuklar için sonra küçük sınıflar servise bindrip bir yere götürülüo sonra ruka bir aslanla beraber okuldan çıkıyor ve bir yere gidior ama omuzunda kurbaga olan ögretmen onu durduruyo sonradanda mikan hotaru narumi ögretmen sınıff başkanı kız ve bir tanede kadın ögretmen geliyormikan ruka dur die bagırıyo ruka aslanları mikanın üzerine salıyo (tabi bunları güya natsumeyi kurtarmak için yapıyo)sonra tam o sırada natsume yani aslanın mikana saldıracagı sırada natsume çıkıp bir ateş koyuyor aslanın önüne ve mikan kurtuluyor birde rukaya bundan dolayı tokat atıo sonra okulu gidiolçünkü reo okulda bir şarkı sölüo ve herkez deliriyorher yere sandalye filan fırlatıyo b sınıfı yani mikanların sınıfına mikan gidip bütün arkadaşlara durun diye bagırıyo ve hepsi duruyor mikanın engelleme alicesi oldugu için ona bişi olmuyor. tabi bundan önce natsume ile rukaokula giriolar durumu durdurmak için sonradanda işte mikanın engellediktemnn sonrakinden devam ediom tsubasa ve kız arkadaşı bunların sınıfına geliorve o anda sensei ye reo acı cektiriolardır ve işte natsume mikan hotoru sınıf başkanı ruka filan işte ordalarken biri reoyu durduruo işte ayrıntıları sonra anlatırım bilmeyenler için sonra 16. bölümü natsume ile mikanın korku treninde kaldıgı bölümü ve ruko ile mikanın tiyatroda oynadıgı bölümü anlatacagım tabi isterseniz siz bana istiorum istemiorum dige yazarsanız neyse annem bilgisayarı kapa diye yarın saat 2 3 gibi öglen tbai açacagım ve cevabınıza bakıp bölümleri yazacagım nese şimdilik bye |
|
 | |

| Konu: Geri: Alice Okulu (Tanıtım) Çarş. Haz. 03, 2009 9:38 am | |
| birkaç şeyi yanlış yazmışsın canım sınıf başkanı kız değil erkek formasından anlayabilirsin hatta adı yuu tobita ama ona linchou diyorlar ikincisi misaki tsubasanın kız arkadaşı değil daha o ikinci sezonda belli olucak ^^sen eğer bu bölümleri anlatmak istiyorsan başka bir başlık açmalısın canım |
|
 | |
sezin099 Senin Alice'n Ne ?

Mesaj Sayısı: 52 Başarı Puanı: 57 Kayıt tarihi: 26/05/09 Yaş: 12 Nerden: GAKUEN ALİCE
Kişi sayfası Alice Türün : Hayat kısaltan Alice'n ?: dondurma
 | Konu: Geri: Alice Okulu (Tanıtım) Çarş. Haz. 03, 2009 10:54 am | |
| tamam başka bir başlık nası açılıyor ben çünkü ing bölümlerini izledim ve bilgisayarda ing i türkçeye ceviren bi program var onunla cevirdim bölümlerin bi kaç tanesini anladım. bu arada onun erkek oldugunu bilmiiyodum konuşması kız gibi görünüşüde biraz öle ve mikanla hep dolaşıyor ya ondan öle sandım ilk ben hotaruyu da erkek sanmıştım 1. bölümde. bbirde tsubasanın kız arkadaşınınşu anda o oldugunu sanıyodum ondan da özür dilerim konuyu çok dagıttık nese sen girdiginde bana özel mesaj olarak nasıl yeni başlık açılacagını sölersin bayyyy. |
|
 | |
kaynar98 Üç Yıldız-Dahi Öğrenci !

Mesaj Sayısı: 336 Başarı Puanı: 349 Kayıt tarihi: 11/05/09 Yaş: 14 Nerden: Alice Okulu
Kişi sayfası Alice Türün : Hiç tükenmeyen Alice'n ?: Hayal Gücü
 | Konu: Geri: Alice Okulu (Tanıtım) Paz Haz. 07, 2009 4:25 pm | |
| Sorulacak o kadar çooooooooooooooooooook soru var ki...? |
|
 | |

| Konu: Geri: Alice Okulu (Tanıtım) Paz Haz. 07, 2009 4:57 pm | |
| ne var ki mangalara bakarak öğrenirsin mesela ben mangaların tamamını okudum işler sizin bildiğinizden çok çok daha farklı ilerliyor arkadaşlar |
|
 | |
C.C. Okul Müdürü

Mesaj Sayısı: 137 Başarı Puanı: 215 Kayıt tarihi: 28/04/09 Yaş: 16 Nerden: Ashford Akademisi'nden *-*
Kişi sayfası Alice Türün : Hiç tükenmeyen Alice'n ?: Kimyasalları Birleştirme
 | Konu: Geri: Alice Okulu (Tanıtım) C.tesi Haz. 13, 2009 4:34 pm | |
| | mikan_natsu demiş ki: | | birkaç şeyi yanlış yazmışsın canım sınıf başkanı kız değil erkek formasından anlayabilirsin hatta adı yuu tobita ama ona linchou diyorlar ikincisi misaki tsubasanın kız arkadaşı değil daha o ikinci sezonda belli olucak ^^sen eğer bu bölümleri anlatmak istiyorsan başka bir başlık açmalısın canım |
Kelimesi kelimesine katılıyorum ^^_________________ Yes,I'm a geass witch!And I continue to fight!!Asa mo yoru mo koikogarete... |
|
 | |

| Konu: Geri: Alice Okulu (Tanıtım) C.tesi Haz. 13, 2009 4:35 pm | |
| teşekkürler^^ben bu arada 112,113,114 ve 115. mangaları buldum ekleyeyim mi tabi bakmak isterseniz |
|
 | |
C.C. Okul Müdürü

Mesaj Sayısı: 137 Başarı Puanı: 215 Kayıt tarihi: 28/04/09 Yaş: 16 Nerden: Ashford Akademisi'nden *-*
 | Konu: Geri: Alice Okulu (Tanıtım) C.tesi Haz. 13, 2009 4:37 pm | |
| Tabii ^^ Ama onun için manga bölümü açmak gerekiyor ^^ Başlık açıp oraya bulduğun manga bölümlerini koyarsan daha doğru olur canım ^^ _________________ Yes,I'm a geass witch!And I continue to fight!!Asa mo yoru mo koikogarete... |
|
 | |

| Konu: Geri: Alice Okulu (Tanıtım) C.tesi Haz. 13, 2009 4:51 pm | |
| manga resimleri diye başlık açmıştım daha önceden oraya koyarım bende o zaman |
|
 | |
C.C. Okul Müdürü

| Konu: Geri: Alice Okulu (Tanıtım) C.tesi Haz. 13, 2009 4:52 pm | |
| Manga resimleri resimler için ^^' _________________ Yes,I'm a geass witch!And I continue to fight!!Asa mo yoru mo koikogarete... |
|
 | |
|